Kerk van de H. Bonifatius

15 April, Concert Strijktrio KODOMA

Kerk aan de Vliet, nummer 2

3e zondag na Pasen

zaterdag 14 april, 16:30 uur: Martinuskerk, Voorburg, Eucharistieviering, Pastoor Bakker & dkn Huntjens, Samenzang.

zondag 15 april, 9:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Eucharistieviering, Pastoor van Deelen, Resonet in Laudibus.

zondag 15 april, 11:00 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering, Pastoor van Deelen, Gloria Deo (Latijn), na afloop koffie.

zondag 15 april, 13:00 uur: Martinuskerk, Voorburg, Dopen, Pastor van der Aart.

maandag 16 april, 19:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Rozenkrans.

dinsdag 17 april, 9:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Eucharistieviering.

vrijdag 20 april, 9:30 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering.

zaterdag 21 april, 16:30 uur: Martinuskerk, Voorburg, Eucharistieviering, Pastor Van Eijk, Schola Cum Jubilo, deurcollecte Vronesteyn.

zondag 22 april, 9:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Communieviering, Pastor van der Aart, Barina, 2e collecte Vronesteyn.

zondag 22 april, 11:00 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering, Pastoor van Deelen, Koorschool, 2e collecte Vronesteyn.

zondag 22 april, 13:00 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering, R.K. Oekraiense gemeenschap, Oosterse Ritus.

zondag 22 april, 13:00 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Paters SVD, Viering van Indonesische Katholieke Gemeenschap.

Wij bidden voor onze parochie voor het welzijn van onze parochie, en van onze zusterparochies in de Federatie Vlietstreek, Sint Maarten en Trinitas. In deze gemeenschap bidden wij voor: Adriaan van Dijk en Bep van Dijk Warmerdam, Robert Pawelec, bij een 50-jarig huwelijk.

In deze gemeenschap bidden wij in het bijzonder voor de mensen uit ons midden die ziek zijn: om kracht en goede moed. En wij bidden ook voor hen die voor de zieken zorgen.

Wij bidden voor hen die onlangs zijn overleden. Wij noemen bij naam: Piet de Greef, Hans Bloemen.

Dat zij mogen rusten in vrede. Wij bidden ook voor de nabestaanden die met een lege plaats achterblijven.

De  collecte is geheel bestemd voor het werk van de parochie. Met uw gaven in natura helpt u onze medemens in nood. Heel hartelijk dank voor uw bijdrage!

Elke maandagavond wordt in de Benedictus en Bernadettekerk in de Jeroenkapel de rozenkrans gebeden. Het rozenkransgebed begint om half acht, iedereen is van harte welkom om mee te bidden.

Zondagmiddag 15 april is er, in het kader van Muziek in de Bonifatius, een concert door het strijktrio KODAMA. Dit concert heeft als titel "Un après midi français". Het concert begint om 15:00 uur en de toegang is gratis.

Volgende week zondag 22 april is er een 2e collecte voor roepingenzondag

Na deze viering is er gelegenheid voor een kopje koffie of thee achter in de kerk. Drinkt u een kopje mee?