Kerk van de H. Bonifatius

Orgelconcert door Gerard Legierse op zondag 17 juni

11e zondag van Pasen

zaterdag 9 juni, 16:30 uur: Martinuskerk, Voorburg, Eucharistieviering, Pastoor Bakker, Samenzang.

zaterdag 9 juni, 19:00 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Gebedsdienst, Gebedsleiders Verviers & Beker, Pinksteren.

zondag 10 juni, 9:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Eucharistieviering, Kapelaan van Deelen, Resonet in Laudibus.

zondag 10 juni, 9:30 uur: Bonifatiuskerk, Communieviering, Pastor van der Aart, Gloria Deo (Ned).

zondag 10 juni, 11:00 uur: Petrus en Pauluskerk, Voorburg, Eucharistieviering, Kapel. Huntjens & concelebr., Con Amore, eerste Mis van kapelaan Huntjens.

maandag 11 juni, 19:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Rozenkrans.

dinsdag 12 juni, 9:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Communieviering.

vrijdag 15 juni, 9:30 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering.

zaterdag 16 juni, 16:30 uur: Martinuskerk, Voorburg, Eucharistieviering, Pastoor Bakker & diaken Tolsma, Samenzang.

zondag 17 juni, 9:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Communieviering, Pastor van der Aart, Barina.

zondag 17 juni, 11:00 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering, Kapelaan van Deelen, Schola, na afloop koffie.

zondag 17 juni, 15.30 uur: Martinuskerk, Voorburg, Vertelviering, Kapelaan Huntjens , voor kinderen 0-7 jaar en (groot)ouders.

Wij bidden voor onze parochie voor het welzijn van onze parochie, en van onze zusterparochies in de Federatie Vlietstreek, Sint Maarten en Trinitas. In deze gemeenschap bidden wij voor: Fien van Rijn-Uilenhoed, Mevr. v.d. Kley-Hendriks, Aad en Lida de Greef, overleden Saleem Nesoo, Nico Verlaan, bij een 95e verjaardag.

In deze gemeenschap bidden wij in het bijzonder voor de mensen uit ons midden die ziek zijn: om kracht en goede moed. En wij bidden ook voor hen die voor de zieken zorgen.

Wij bidden voor hen die onlangs zijn overleden. Wij noemen bij naam: John Medenblik, Ferry Stapels, Joke van Schie, Ton van der Heijden, Thea Theunisse-de Jong.

Dat zij mogen rusten in vrede. Wij bidden ook voor de nabestaanden die met een lege plaats achterblijven.

De collecte is bestemd voor het werk van onze parochie. Met uw gaven in natura helpt u onze medemens in nood. Heel hartelijk dank voor uw bijdrage!

Elke maandagavond wordt in de Benedictus en Bernadettekerk in de Jeroenkapel de rozenkrans gebeden. Het rozenkransgebed begint om half acht, iedereen is van harte welkom om mee te bidden.

Op 8-9 en 10 juni wordt in de Nieuwe Kerk aan de Steenvoordelaan een musical met de titel Thuis - als de zoon van huis is - uitgevoerd, die het verhaal van de Verloren Zoon op de huidige Tijd plaatst. Het stuk en de liedjes zijn helemaal zelf geschreven door een groep mensen uit verschillende kerken in Rijswijk en omgeving. U kunt nu na afloop van de viering en ook volgende week kaarten kopen of reserveren in de hal.

Op zondag 10 juni is de viering om 09.30 uur; dus GEEN viering om 11.00 uur dit in verband met de 1e Heilige mis van kapelaan Daan Huntjes in de Petrus en Pauluskerk in Leidschendam.

Volgende week zondag 17 juni is er, in het kader van Muziek in de Bonifatius, een concert door onze eigen organist/dirigent Gerard Legierse. Het concert begint om 15:00 uur en de toegang is gratis.

Volgende week zondag 17 juni is er om 15.30 uur de laatste kindervertelviering in de St. Martinuskerk in Voorburg. Alle kinderen van 0 tot 7 jaar en hun ouders en grootouders zijn van harte welkom om het verhaal van de ark van Noach te beleven.