Kerk van de H. Bonifatius

Mgr. Van den Hende wijdt Daan Huntjens tot priester

14e zondag van Pasen

zaterdag 7 juli, 16:30 uur: Martinuskerk, Voorburg, Eucharistieviering, Pastoor Bakker, Zanggroep.

zondag 8 juli, 9:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Communieviering, Pastor van der Aart , Samenzang.

zondag 8 juli, 11:00 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering, Pastoor Bakker, Gloria Deo (Ned).

zondag 8 juli, 13:00 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Eucharistieviering, Paters SVD , Viering van Indonesische Katholieke Gemeenschap.

maandag juli, 19:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Rozenkrans, aansluitend Eucharistieviering.

dinsdag 10 juli, 9:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Communieviering.

woensdag 11 juli, 9:30 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering.

vrijdag 13 juli, 9:30 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering.

zaterdag 14 juli, 16:30 uur: Martinuskerk, Voorburg, Eucharistieviering, Pastoor Bakker, St. Maarten, nabestaandenviering.

zondag 15 juli, 9:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Eucharistieviering, Kapelaan Huntjens, Samenzang.

zondag 15 juli, 11:00 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering, Kapelaan Huntjens, Gloria Deo (Latijn).

Wij bidden voor onze parochie voor het welzijn van onze parochie, en van onze zusterparochies in de Federatie Vlietstreek, Sint Maarten en Trinitas. In deze gemeenschap bidden wij voor: Harry en Riet de Natris, Fer Lingg, Harry Went en overleden familie.

In deze gemeenschap bidden wij in het bijzonder voor de mensen uit ons midden die ziek zijn: om kracht en goede moed. En wij bidden ook voor hen die voor de zieken zorgen.

Wij bidden voor hen die onlangs zijn overleden. Wij noemen bij naam: Bep Termorshuizen, Wies Keijser-Peterse.

Dat zij mogen rusten in vrede. Wij bidden ook voor de nabestaanden die met een lege plaats achterblijven.

De collecte is bestemd voor het werk van onze parochie. Met uw gaven in natura helpt u onze medemens in nood. Heel hartelijk dank voor uw bijdrage!

Elke maandagavond wordt in de Benedictus en Bernadettekerk in de Jeroenkapel de rozenkrans gebeden. Het rozenkransgebed begint om half acht met aansluitend een Eucharistieviering, iedereen is van harte welkom.

Woensdag 11 juli is er om half acht 's avonds in de Bonifatiuskerk een half uur geleide Schriftmeditatie. Er wordt uit de Bijbel gelezen en er is veel ruimte voor stilte, rust en persoonlijk gebed. Iedereen is van harte welkom. Inloop vanaf kwart over zeven via de zijdeur van het hoofdportaal van de kerk.