Kerk van de H. Bonifatius

The Passion gemist?

Kijk HIER

Beloken Pasen

zaterdag 7 april, 16:30 uur: Martinuskerk, Voorburg, Eucharistieviering, Pastoor Bakker, Zanggroep, deurcollecte Stichting Uit-Zicht.

zaterdag 7 april, 18:00 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering, R.K. Oekraiense gemeenschap, Pasen (Orthodoxe Kalender).

zondag 8 april, 9:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Communieviering, Pastor van der Aart, Resonet in Laudibus.

zondag 8 april, 11:00 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering, Pastoor van Deelen, Schola Gloria Deo.

zondag 8 april, 13:00 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Eucharistieviering, Paters SVD, Viering van Indonesische Katholieke Gemeenschap.

maandag 9 april, Hoogfeest van de Aankondiging van de Heer (Maria Boodschap)

maandag 9 april, 19:00 uur: Petrus en Pauluskerk, Voorburg, Eucharistieviering, Pastoor Bakker.

maandag 9 april, 19:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Rozenkrans.

dinsdag 10 april, 9:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Communieviering.

vrijdag 13 april, 9:30 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering.

zaterdag 14 april, 16:30 uur: Martinuskerk, Voorburg, Eucharistieviering, Pastoor Bakker & dkn Huntjens, Samenzang.

zondag 15 april, 9:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Eucharistieviering, Pastoor van Deelen, Resonet in Laudibus.

zondag 15 april, 11:00 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering, Pastoor van Deelen, Gloria Deo (Latijn), na afloop koffie.

zondag 15 april, 13:00 uur: Martinuskerk, Voorburg, Dopen, Pastor van der Aart.

Wij bidden voor onze parochie voor het welzijn van onze parochie, en van onze zusterparochies in de Federatie Vlietstreek, Sint Maarten en Trinitas. In deze gemeenschap bidden wij voor: Mevrouw van der Kleij-Hendriks, bij een 77e verjaardag.

In deze gemeenschap bidden wij in het bijzonder voor de mensen uit ons midden die ziek zijn: om kracht en goede moed. En wij bidden ook voor hen die voor de zieken zorgen.

Wij bidden voor hen die onlangs zijn overleden. Wij noemen bij naam: Annie de Groot(de moeder van pastor van der Aart), Piet de Greef.

Dat zij mogen rusten in vrede. Wij bidden ook voor de nabestaanden die met een lege plaats achterblijven.

De  collecte is geheel bestemd voor het werk van de parochie. Met uw gaven in natura helpt u onze medemens in nood. Heel hartelijk dank voor uw bijdrage!

Elke maandagavond wordt in de Benedictus en Bernadettekerk in de Jeroenkapel de rozenkrans gebeden. Het rozenkransgebed begint om half acht, iedereen is van harte welkom om mee te bidden.

Volgende week zondagmiddag 15 april is er, in het kader van Muziek in de Bonifatius, een concert door het strijktrio KODAMA. Dit concert heeft als titel "Un après midi français". Het concert begint om 15:00 uur en de toegang is gratis.