HH. Benedictus en Bernadettekerk

15 April, Concert Strijktrio KODOMA

Kerk aan de Vliet, nummer 2

3e zondag na Pasen

zaterdag 14 april, 16:30 uur: Martinuskerk, Voorburg, Eucharistieviering, Pastoor Bakker & dkn Huntjens, Samenzang.

zondag 15 april, 9:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Eucharistieviering, Pastoor van Deelen, Resonet in Laudibus.

zondag 15 april, 11:00 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering, Pastoor van Deelen, Gloria Deo (Latijn), na afloop koffie.

zondag 15 april, 13:00 uur: Martinuskerk, Voorburg, Dopen, Pastor van der Aart.

maandag 16 april, 19:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Rozenkrans.

dinsdag 17 april, 9:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Eucharistieviering.

vrijdag 20 april, 9:30 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering.

zaterdag 21 april, 16:30 uur: Martinuskerk, Voorburg, Eucharistieviering, Pastor Van Eijk, Schola Cum Jubilo, deurcollecte Vronesteyn.

zondag 22 april, 9:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Communieviering, Pastor van der Aart, Barina, 2e collecte Vronesteyn.

zondag 22 april, 11:00 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering, Pastoor van Deelen, Koorschool, 2e collecte Vronesteyn.

zondag 22 april, 13:00 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering, R.K. Oekraiense gemeenschap, Oosterse Ritus.

zondag 22 april, 13:00 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Paters SVD, Viering van Indonesische Katholieke Gemeenschap.

Wij bidden voor onze parochie voor het welzijn van onze parochie, en van onze zusterparochies in de Federatie Vlietstreek, Sint  Maarten en Trinitas. Vandaag, in deze gemeenschap brengen wij de gebedsintenties die in het bijzonder zijn opgegeven voor deze viering: Lucia Pham Tie Ne en overleden familie, Elisabeth Caminada-Smeele, uit dankbaarheid bij een verjaardag, voor de zielenrust van Jan van Eens, een liefdevolle herinnering aan onze zoon Dennis.

En wij bidden ook voor hen die voor de zieken zorgen.

Wij bidden voor hen die onlangs zijn overleden. Wij noemen bij naam: Piet de Greef, Hans Bloemen.

Dat zij mogen rusten in vrede.

Wij bidden ook voor de nabestaanden die met een lege plaats achterblijven.

De collecte is geheel bestemd voor het werk van onze parochie. Met uw gaven in natura helpt u onze medemens in nood. Heel hartelijk dank voor uw bijdrage!!

Elke maandagavond wordt in de Jeroenkapel de rozenkrans gebeden. Het rozenkransgebed begint om half acht, iedereen is van harte welkom om mee te bidden.

Zondagmiddag 15 april is er, in het kader van Muziek in de Bonifatius, een concert door het strijktrio KODAMA. Dit concert heeft als titel "Un apres midi francais". Het concert begint om 15:00 uur en de toegang is gratis.

In de hal kunt u weer producten uit de derdewereld landen kopen.

Aankomende vrijdagmorgen wordt de kerk weer schoongemaakt. Extra helpers zijn altijd van harte welkom.