HH. Benedictus en Bernadettekerk

Orgelconcert door Gerard Legierse op zondag 17 juni

11e zondag van Pasen

zaterdag 9 juni, 16:30 uur: Martinuskerk, Voorburg, Eucharistieviering, Pastoor Bakker, Samenzang.

zaterdag 9 juni, 19:00 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Gebedsdienst, Gebedsleiders Verviers & Beker, Pinksteren.

zondag 10 juni, 9:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Eucharistieviering, Kapelaan van Deelen, Resonet in Laudibus.

zondag 10 juni, 9:30 uur: Bonifatiuskerk, Communieviering, Pastor van der Aart, Gloria Deo (Ned).

zondag 10 juni, 11:00 uur: Petrus en Pauluskerk, Voorburg, Eucharistieviering, Kapel. Huntjens & concelebr., Con Amore, eerste Mis van kapelaan Huntjens.

maandag 11 juni, 19:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Rozenkrans.

dinsdag 12 juni, 9:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Communieviering.

vrijdag 15 juni, 9:30 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering.

zaterdag 16 juni, 16:30 uur: Martinuskerk, Voorburg, Eucharistieviering, Pastoor Bakker & diaken Tolsma, Samenzang.

zondag 17 juni, 9:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Communieviering, Pastor van der Aart, Barina.

zondag 17 juni, 11:00 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering, Kapelaan van Deelen, Schola, na afloop koffie.

zondag 17 juni, 15.30 uur: Martinuskerk, Voorburg, Vertelviering, Kapelaan Huntjens , voor kinderen 0-7 jaar en (groot)ouders.

Wij bidden voor onze parochie voor het welzijn van onze parochie, en van onze zusterparochies in de Federatie Vlietstreek, Sint  Maarten en Trinitas. Vandaag, in deze gemeenschap brengen wij de gebedsintenties die in het bijzonder zijn opgegeven voor deze viering: Lucia Pham Tie Ne en overleden familie, overleden ouders de Groot Heupner-Hofland, overleden ouders Davids-Andreas, Dorien Geurs-Andreas, een dankbare herinnering aan: overleden ouders en broer de Vreede-v.d. Voort, overleden ouders van Leeuwen-Koza, uit dankbaarheid bij een 65e verjaardag.

En wij bidden ook voor hen die voor de zieken zorgen.

Wij bidden voor hen die onlangs zijn overleden. Wij noemen bij naam: Riek van der Valk-van Adrichem, Ferry Stapels, Joke van Schie, Ton van der Heijden, Thea Teunisse-de Jong.

Dat zij mogen rusten in vrede.

Wij bidden ook voor de nabestaanden die met een lege plaats achterblijven.

De collecte is bestemd voor het werk van onze parochie. Met uw gaven in natura helpt u onze medemens in nood. Heel hartelijk dank voor uw bijdrage!

Elke maandagavond wordt in de Jeroenkapel de rozenkrans gebeden. Het rozenkransgebed begint om half acht, iedereen is van harte welkom om mee te bidden.

Op 8, 9 en 10 juni wordt in de Nieuwe Kerk aan de Steenvoordelaan een musical met de titel 'Thuis - als de zoon van huis is", uitgevoerd, die het verhaal van de Verloren Zoon in de huidige tijd plaatst. Het stuk en de liedjes zijn helemaal zelf geschreven door een groep mensen uit verschillende kerken in Rijswijk en omgeving. U kunt nu, na afloop van deze viering en ook volgende week kaarten kopen of reserveren in de hal.

In de hal kunt u weer producten uit de derdewereld landen kopen.

Aankomende vrijdagmorgen wordt de kerk weer schoongemaakt. Extra helpers zijn altijd van harte welkom.

Op zondag 17 juni vindt om 15:30  uurde vertelviering voor de allerkleinsten plaats in de Sint Marti-nuskerk te Voorburg. Deze kindervertelviering staat in het teken van het verhaal van Noach. Alle ouders en grootouders van onze 0 tot 7-jarige kinderen zijn van harte uitgenodigd om te-zamen met onze allerkleinsten een mooie viering te beleven.

Volgende week zondag 17 juni is er, in het kader van Muziek in de Bonifatius, een concert door de organist/dirigent van de Bonifatiuskerk Gerard Legierse. Het concert begint om 15:00 uur en de toegang is gratis.