HH. Benedictus en Bernadettekerk

14 januari: Delfts Symphonie Orkest

Kerk aan de Vliet: parochieblad, nr. 6,  december 2017 - februari 2018

Feest van de H. Driekoningen

zaterdag 6 januari, 16:30 uur: Martinuskerk, Voorburg, Eucharistieviering, Pastoor Bakker & dkn Huntjens, Zanggroep.

zaterdag 6 januari, 18:00 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering, Oosterse Ritus, R.K. Oekraiense gemeenschap, Openbaring van de Heer.

zaterdag 6 januari, 19:00 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Communieviering, Gebedsleiders Verviers & Beker.

zondag 7 januari, 9:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Communieviering, Pastor van der Aart, Resonet in Laudibus.

zondag 7 januari, 9:30 uur: Martinuskerk, Voorburg, Eucharistieviering, Pastoor Bakker & dkn Huntjens, St. Maarten, kinderwoorddienst & tienerkwartier.

zondag 7 januari, 11:00 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering, Pastoor van Deelen & diaken Tolsma, Schola Cantorum.

dinsdag 9 januari, 9:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Communieviering.

vrijdag 12 januari, 9:30 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering.

zaterdag 13 januari, 16:30 uur: Martinuskerk, Voorburg, Eucharistieviering, Pastor van Eijk, Samenzang, organist.

zaterdag 13 januari, 18:00 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering, Oosterse Ritus, R.K. Oekraiense gemeenschap, Besnijdenis Johannes de Doper.

zondag 14 januari, 9:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Eucharistieviering, Pastoor van Deelen, Resonet in Laudibus.

zondag 14 januari, 11:00 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering, Pastoor van Deelen, Gloria Deo (Latijn).

Wij bidden voor onze parochie voor het welzijn van onze parochie, en van onze zusterparochies in de Federatie Vlietstreek, Sint  Maarten en Trinitas. Vandaag, in deze gemeenschap brengen wij de gebedsintenties die in het bijzonder zijn opgegeven voor deze viering: Peter Wegberg die een jaar geleden is overleden, in liefdevolle herinnering aan Co de Jong-Groeneboer, overleden ouders van Ruyven-Wubben, uit dankbaarheid bij het 55-jarig huwelijk van Agnes en Freek de Jong, een dierbare herinnering aan onze zoon Dennis en onze ouders, Jacques Taks, in liefdevolle herinnering.

En wij bidden ook voor hen die voor de zieken zorgen.

Wij bidden voor hen die onlangs zijn overleden. Wij noemen bij naam: Annie de Haas.

Dat zij mogen rusten in vrede.

Wij bidden ook voor de nabestaanden die met een lege plaats achterblijven.

De collecte is bestemd voor het werk van onze parochie. Met uw gaven in natura helpt u onze medemens in nood. Heel hartelijk dank voor uw bijdrage!!

Bij supermarkt Plus kunt u sparen voor een boodschappendoos. Deze spaaractie loopt tot eind januari 2018. Als u al voldoende zegels voor uw eigen boodschappendoos heeft gespaard, kunt u gewoon doorsparen en de zegels doneren voor de Voedselbank.  Met uw zegels kan de Voedselbank ook in het nieuwe jaar een extraatje uitdelen. Achter in de kerk staat de kist van de vastenactie klaar om uw zegels te ontvangen. U doet toch ook mee?

Zaterdag 6 januari is er een Woord en Communieviering in de Jeroenkapel van deze kerk.

Op zondag 7 januari  is er om 15.30 uur in de Sint Martinuskerk in Voorburg voor kinderen van 0-7 jaar en hun (groot)ouders een Kindervertelviering in het kader van Driekoningen.

Op zondag 14 januari is er, in het kader van Muziek in de Bonifatius, een concert van het Delfts Symphonie Orkest. Het concert vindt plaats in de Bonifatiuskerk, begint om 15:00 uur en de toegang is gratis.

In de hal kunt u weer producten uit de derdewereld landen kopen.