HH. Benedictus en Bernadettekerk

Kerk aan de Vliet, nummer 3

10e zondag van Pasen

zaterdag 2 juni, 16:30 uur: Martinuskerk, Voorburg, Eucharistieviering, Pastoor Bakker, Zanggroep.

zaterdag 2 juni, 11:00 uur: priesterwijding van diaken Daan Huntjes in de kathedraal van Rotterdam.

zaterdag 2 juni, 19:00 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Gebedsdienst, Gebedsleiders Verviers & Beker.

zondag 3 juni, 9:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Communieviering, Pastor van der Aart, Gerardus Majellakoor.

zondag 3 juni, 10:30 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering, Kapelaan van Deelen, Koorschool, eerste heilige Communie.

zondag 3 juni, 13:00 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering, R.K. Oekraiense gemeenschap, Oosterse Ritus.

maandag 4 juni, 19:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Rozenkrans.

dinsdag 5 juni, 9:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Gebedskring.

vrijdag 8 juni, 9:30 uur: Bonifatiuskerk, H. Hartfeest, Eucharistieviering, Kapelaan van Deelen.

zaterdag 9 juni, 16:30 uur: Martinuskerk, Voorburg, Eucharistieviering, Pastoor Bakker, Samenzang.

zaterdag 9 juni, 19:00 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Gebedsdienst, Gebedsleiders Verviers & Beker, Pinksteren.

zondag 10 juni, 9:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Eucharistieviering, Kapelaan van Deelen, Resonet in Laudibus.

zondag 10 juni, 9:30 uur: Bonifatiuskerk, Communieviering, Pastor van der Aart, Gloria Deo (Ned).

zondag 10 juni, 11:00 uur: Petrus en Pauluskerk, Voorburg, Eucharistieviering, Kapel. Huntjens & concelebr., Con Amore, eerste Mis van kapelaan Huntjens.

zondag 10 juni, 13:00 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Eucharistieviering, Paters SVD , Viering van Indonesische Katholieke Gemeenschap.

Wij bidden voor onze parochie voor het welzijn van onze parochie, en van onze zusterparochies in de Federatie Vlietstreek, Sint  Maarten en Trinitas. Vandaag, in deze gemeenschap brengen wij de gebedsintenties die in het bijzonder zijn opgegeven voor deze viering: overleden ouders van Ruyven-Wubben, in liefdevolle herinnering aan Co de Jong-Groeneboer, Chris Hertogh, Emeritus pastoor Wim van den Ende, Annie de Groot, in dierbare herinnering aan Jaime Elton Croes die 1 jaar geleden is overleden.

En wij bidden ook voor hen die voor de zieken zorgen.

Wij bidden voor hen die onlangs zijn overleden. Wij noemen bij naam: Co Hogervorst-Wubben, John Medenblik, Riek van der Valk-van Adrichem.

Dat zij mogen rusten in vrede.

Wij bidden ook voor de nabestaanden die met een lege plaats achterblijven.

De collecte is bestemd voor het werk van onze parochie. Met uw gaven in natura helpt u onze medemens in nood. Heel hartelijk dank voor uw bijdrage!

Elke maandagavond wordt in de Jeroenkapel de rozenkrans gebeden. Het rozenkransgebed begint om half acht, iedereen is van harte welkom om mee te bidden.

Op 2 juni a.s. is de priesterwijding van diaken Daan Huntjes in de kathedraal van Rotterdam. Er ligt een informatieblad voor u klaar achter in de kerk, waarin meer over deze wijding. Hierop staat tevens de dag en plaats van de Eerste Heilige Mis van kapelaan Daan Huntjes binnen onze federatie. Klik HIER voor het informatie blad. U kunt zich niet meer opgeven om per bus naar de wijding toe te gaan. De drie bussen zijn vol. Natuurlijk kunt u op eigen gelegenheid naar de wijding gaan. In de kathedraal is er wel een zitplaats voor u.

Op 8, 9 en 10 juni wordt in de Nieuwe Kerk aan de Steenvoordelaan een musical met de titel 'Thuis - als de zoon van huis is", uitgevoerd, die het verhaal van de Verloren Zoon in de huidige tijd plaatst. Het stuk en de liedjes zijn helemaal zelf geschreven door een groep mensen uit verschillende kerken in Rijswijk en omgeving. U kunt nu, na afloop van deze viering en ook volgende week kaarten kopen of reserveren in de hal.

In de hal kunt u weer producten uit de derdewereld landen kopen.