Kerk van de H. Bonifatius

tentoonstelling in het kader 750 jaar Kerk in Rijswijk

Dit najaar: volop inspiratie voor het jongeren- en tienerwerk

Caeciliaconcert door Gloria Deo op zondag 19 november

33e zondag door het jaar

zaterdag 18 november,  16:30 uur: Martinuskerk, Voorburg, Woorddienst, Pastor Beemster, Afscheidsviering, gelegenheidskoor.

zondag 19 november, 9:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Communieviering, Pastor van der Aart, Gerardus Majellakoor, 2e collecte jongerenwerk.

zondag 19 november, 11:00 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering, Pastoors van Deelen & Bakker & diaken Huntjens, Schola Cantorum, 2e collecte jongerenwerk.

maandag 20 november, 19:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Rozenkrans. De oktobermaand is weer begonnen. Iedere werkdag is er in de Bonifatiuskerk rozenkransbidden om 19.30 uur.

dinsdag 21 november, 09:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Communieviering.

vrijdag 24 november, 9:30 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering.

zaterdag 25 november,  16:30 uur: Martinuskerk, Voorburg, Eucharistieviering, Pastoor Bakker & diaken Tolsma, Vier Jaargetijden.

zondag 26 november, 9:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Eucharistieviering, Pastoor van Deelen & diaken Tolsma, Resonet in Laudibus.

zondag 26 november, 11:00 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering, Pastoor van Deelen & diaken Tolsma, Koorschool.

zondag 26 november, 12:30 uur: Bonifatiuskerk, Dopen, Pastor van der Aart.

zondag 26 november, 13:00 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Eucharistieviering, Paters SVD, Viering van Indonesische Katholieke Gemeenschap.

Wij bidden voor onze parochie voor het welzijn van onze parochie, en van onze zusterparochies in de Federatie Vlietstreek, Sint Maarten en Trinitas. In deze gemeenschap bidden wij voor: John Demolder en familie, Sofia Remmerswaal-van Noort, ter nagedachtenis aan Theo Ravensbergen die 90 jaar zou zijn geworden.

In deze gemeenschap bidden wij in het bijzonder voor de mensen uit ons midden die ziek zijn: om kracht en goede moed.

En wij bidden ook voor hen die voor de zieken zorgen.

Wij bidden voor hen die onlangs zijn overleden. Wij noemen bij naam: Aaf van Gageldonk-Witte.

Dat zij mogen rusten in vrede. Wij bidden ook voor de nabestaanden die met een lege plaats achterblijven.

De  collecte is bestemd voor het werk van onze parochie. Met uw gaven in natura helpt u onze medemens in nood. Heel hartelijk dank voor uw bijdrage!

Van 14 oktober tot 3 december is er in Museum Rijswijk een tentoonstelling in het kader 750 jaar Kerk in Rijswijk. Openingstijden dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

Op maandagavond 27 november is er gelegenheid om tijdens een workshop uw eigen adventskrans te maken. Voor materiaal wordt gezorgd. Het vindt plaats in de Benedictus en Bernadettekerk. U vindt de folder met alle gegevens achter in de kerk of klik HIER

Deze week is er een 2e collecte voor het jeugd- en jongerenwerk.

Deze week is er het jaarlijkse Caeciliaconcertdoor Gloria Deo en de Schola Cantorum o.l.v. Gerard Legierse.

De altaarbloemetjes zijn dit weekend bestemd voor mevrouw Fien van Rijn, v. Vredenburgplantsoen 26 en voor mevrouw Eijs van Vredenburgplantsoen.

Er is gelegenheid voor een kopje koffie of thee achter in de kerk.