HH. Benedictus en Bernadettekerk

Adventskalender 2017

Vieringen rondom Kerstmis

Kerk aan de Vliet: parochieblad, nr. 6,  december 2017 - februari 2018

zaterdag 30 december, 16:30 uur: Martinuskerk, Voorburg, Communieviering, Gebedsleider Pinkse, Samenzang.

zondag 31 december, 9:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Eucharistieviering, Pastoor van Deelen, Resonet in Laudibus.

zondag 31 december, 11:00 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering, Pastoor van Deelen, Resonet in Laudibus.

maandag 1 januari, 10:30 uur: Martinuskerk, Eucharistieviering, Pastoor Bakker, St. Maarten.

maandag 1 januari, 11:00 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering, Pastoor van Deelen en diaken Huntjens, Gerardus Majellakoor.

dinsdag 2 januari, 9:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Gebedskring.

vrijdag 5 januari, 9:30 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering.

zaterdag 6 januari, 16:30 uur: Martinuskerk, Voorburg, Eucharistieviering, Pastoor Bakker & dkn Huntjens, Zanggroep.

zaterdag 6 januari, 18:00 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering, Oosterse Ritus, R.K. Oekraiense gemeenschap, Openbaring van de Heer.

zaterdag 6 januari, 19:00 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Communieviering, Gebedsleiders Verviers & Beker.

zondag 7 januari, 9:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Communieviering, Pastor van der Aart, Resonet in Laudibus.

zondag 7 januari, 11:00 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering, Pastoor van Deelen & diaken Tolsma, Schola Cantorum.

Zie ook "Vieringen rond Kerstmis"

Wij bidden voor onze parochie voor het welzijn van onze parochie, en van onze zusterparochies in de Federatie Vlietstreek, Sint  Maarten en Trinitas. Vandaag, in deze gemeenschap brengen wij de gebedsintenties die in het bijzonder zijn opgegeven voor deze viering: Lucia Pham Tie Ne en overleden familie.

En wij bidden ook voor hen die voor de zieken zorgen.

Wij bidden voor hen die onlangs zijn overleden. Wij noemen bij naam: Fien van Rijn-Uilenhoed, Aad de Greef, Pastoor van den Ende, Wally Bogaardt-Dito.

Dat zij mogen rusten in vrede.

Wij bidden ook voor de nabestaanden die met een lege plaats achterblijven.

De collecte is bestemd voor het werk van onze parochie. Met uw gaven in natura helpt u onze medemens in nood. Heel hartelijk dank voor uw bijdrage!!

Bij supermarkt Plus kunt u sparen voor een boodschappendoos. Deze spaaractie loopt tot eind januari 2018. Als u al voldoende zegels voor uw eigen boodschappendoos heeft gespaard, kunt u gewoon doorsparen en de zegels doneren voor de Voedselbank.  Met uw zegels kan de Voedselbank ook in het nieuwe jaar een extraatje uitdelen. Achter in de kerk staat de kist van de vastenactie klaar om uw zegels te ontvangen. U doet toch ook mee?

Op Nieuwjaarsdag is er een Eucharistieviering in de Bonifatiuskerk om 11 uur. Deze kerk is dan gesloten.

Zaterdag 6 januari is er een Woord en Communieviering in de Jeroenkapel van deze kerk.