HH. Benedictus en Bernadettekerk

Kerk aan de Vliet: parochieblad, nr. 6,  december 2017 - februari 2018

4e zondag van de Advent

Hoogfeest van Kerstmis

zaterdag 23 december, 16:30 uur: Martinuskerk, Voorburg, Eucharistieviering, Pastoor Bakker, Samenzang.

zondag 24 december, 18:00 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Eucharistieviering, Paters SVD, Viering Indonesische Katholieke Gemeenschap.

zondag 24 december, 19:00 uur: Bonifatiuskerk, Communieviering, Pastor van der Aart, Kinderviering met Kerstspel, Koorschool.

zondag 24 december, 21:00 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering, Pastoor van Deelen, Gloria Deo.

zondag 24 december, 22:00 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Communieviering, Pastor van der Aart, Barina.

zondag 24 december, 23:00 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering, Pastoor van Deelen, Gloria Deo, Gerardus Majellakoor.

maandag 25 december, 10:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Eucharistieviering, Pastoor van Deelen, Resonet in Laudibus.

maandag 25 december, 10:30 uur: Bonifatiuskerk, Communieviering, Pastor van der Aart, Gloria Deo.

maandag 25 december, 15:00 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Gebedsdienst, Hans Speetjens, Kindje Wiegen.

dinsdag 26 december, 10:30 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering, Pastoor van Deelen, Samenzang.

vrijdag 29 december, 9:30 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering.

zaterdag 30 december, 16:30 uur: Martinuskerk, Voorburg, Communieviering, Gebedsleider Pinkse, Samenzang.

zondag 31 december, 9:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Eucharistieviering, Pastoor van Deelen, Resonet in Laudibus.

zondag 31 december, 11:00 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering, Pastoor van Deelen, Resonet in Laudibus.

maandag 1 januari, 10:30 uur: Martinuskerk, Eucharistieviering, Pastoor Bakker, St. Maarten.

maandag 1 januari, 11:00 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering, Pastoor van Deelen en diaken Huntjens.

Zie ook "Vieringen rond Kerstmis"

Wij bidden voor onze parochie voor het welzijn van onze parochie, en van onze zusterparochies in de Federatie Vlietstreek, Sint  Maarten en Trinitas. Vandaag, in deze gemeenschap brengen wij de gebedsintenties die in het bijzonder zijn opgegeven voor deze viering: Lucia Pham Tie Ne en overleden familie, Henk Vieveen die een jaar geleden is overleden, in dierbare herinnering aan Cor Straver-van Rijt, familie van Leeuwen-Guldenmund, uit liefdevolle herinnering aan Wil en Ger Schepers, overleden familie Wouters-Lambooy, Zus Rolfes, Chris Hertogh, voor overleden Louis, Sacha en Pascal Duijsens, overleden ouders Permentier-van Kruining en hun zoon Guus.

En wij bidden ook voor hen die voor de zieken zorgen.

Wij bidden voor hen die onlangs zijn overleden. Wij noemen bij naam: Annie Bakker, Fien van Rijn-Uilenhoed, Aad de Greef, Pastoor van den Ende, Wally Bogaardt-Dito.

Dat zij mogen rusten in vrede.

Wij bidden ook voor de nabestaanden die met een lege plaats achterblijven.

De collecte is bestemd voor het werk van onze parochie. Met uw gaven in natura helpt u onze medemens in nood. Heel hartelijk dank voor uw bijdrage!!

Bij supermarkt Plus kunt u sparen voor een boodschappendoos. Deze spaaractie loopt tot eind januari 2018. Als u al voldoende zegels voor uw eigen boodschappendoos heeft gespaard, kunt u gewoon doorsparen en de zegels doneren voor de Voedselbank.  Met uw zegels kan de Voedselbank ook in het nieuwe jaar een extraatje uitdelen. Achter in de kerk staat de kist van de vastenactie klaar om uw zegels te ontvangen. U doet toch ook mee?

2e Kerstdag is er in deze kerk geen viering. Er is wel een Eucharistieviering in de Bonifatiuskerk om half 11.