HH. Benedictus en Bernadettekerk

tentoonstelling in het kader 750 jaar Kerk in Rijswijk

Dit najaar: volop inspiratie voor het jongeren- en tienerwerk

Caeciliaconcert door Gloria Deo op zondag 19 november

33e zondag door het jaar

zaterdag 18 november,  16:30 uur: Martinuskerk, Voorburg, Woorddienst, Pastor Beemster, Afscheidsviering, gelegenheidskoor.

zondag 19 november, 9:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Communieviering, Pastor van der Aart, Gerardus Majellakoor, 2e collecte jongerenwerk.

zondag 19 november, 11:00 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering, Pastoors van Deelen & Bakker & diaken Huntjens, Schola Cantorum, 2e collecte jongerenwerk.

maandag 20 november, 19:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Rozenkrans. De oktobermaand is weer begonnen. Iedere werkdag is er in de Bonifatiuskerk rozenkransbidden om 19.30 uur.

dinsdag 21 november, 09:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Communieviering.

vrijdag 24 november, 9:30 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering.

zaterdag 25 november,  16:30 uur: Martinuskerk, Voorburg, Eucharistieviering, Pastoor Bakker & diaken Tolsma, Vier Jaargetijden.

zondag 26 november, 9:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Eucharistieviering, Pastoor van Deelen & diaken Tolsma, Resonet in Laudibus.

zondag 26 november, 11:00 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering, Pastoor van Deelen & diaken Tolsma, Koorschool.

zondag 26 november, 12:30 uur: Bonifatiuskerk, Dopen, Pastor van der Aart.

Wij bidden voor onze parochie voor het welzijn van onze parochie, en van onze zusterparochies in de Federatie Vlietstreek, Sint  Maarten en Trinitas. Vandaag, in deze gemeenschap brengen wij de gebedsintenties die in het bijzonder zijn opgegeven voor deze viering: Elisabeth Caminada-Smeele, Harry en Tiny Puts-Smeets, Henk Vieveen.

En wij bidden ook voor hen die voor de zieken zorgen.

Wij bidden voor hen die onlangs zijn overleden. Wij noemen bij naam: Aaf van Gageldonk-Witte.

Dat zij mogen rusten in vrede.

Wij bidden ook voor de nabestaanden die met een lege plaats achterblijven.

Er zijn vandaag twee collectes. De eerste collecte is bestemd voor het jongerenwerk. De tweede collecte is bestemd voor het werk van onze parochie. Met uw gaven in natura helpt u onze medemens in nood. Heel hartelijk dank voor uw bijdrage!!

Van 14 oktober tot 3 december is er in Museum Rijswijk een tentoonstelling in het kader 750 jaar Kerk in Rijswijk. Openingstijden dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

In de hal kunt u weer producten uit de derdewereld landen kopen voor € 7.00.

Op maandagavond 27 november is er gelegenheid om tijdens een workshop uw eigen advents-krans te maken. Voor het materiaal wordt gezorgd. Het vindt plaats in de Benedictus en Bernadettekerk, u vindt de folder met alle gegevens achter in de kerk of klik HIER.

Deze week zondag is er een tweede collecte, bestemd voor het jongerenwerk.

Deze week is er in de Bonifatiuskerk het jaarlijkse Caeciliaconcertdoor Gloria Deo en de Schola Cantorum o.l.v. Gerard Legierse. De toegang is, zoals gewoonlijk, gratis.