HH. Benedictus en Bernadettekerk

Vieringen rondom Kerstmis

Kerk aan de Vliet: parochieblad, nr. 6,  december 2017 - februari 2018

3e zondag van de Advent

zaterdag 16 december, 16:30 uur: Martinuskerk, Voorburg, Eucharistieviering, Pastor van Eijk, Samenzang, organist.

zondag 17 december, 9:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Pastoor van Deelen, Resonet in Laudibus, boeteviering.

zondag 17 december, 11:00 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering, Pastoor van Deelen, Gloria Deo (Latijn), boeteviering.

maandag 18 december, 19:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Rozenkrans/Adventskrans maken.

dinsdag 19 december, 09:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Eucharistieviering.

vrijdag 22 december, 9:30 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering.

zaterdag 23 december, 16:30 uur: Martinuskerk, Voorburg, Eucharistieviering, Pastoor Bakker, Samenzang.

zondag 24 december, 18:00 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Eucharistieviering, Paters SVD, Viering Indonesische Katholieke Gemeenschap.

zondag 24 december, 19:00 uur: Bonifatiuskerk, Communieviering, Pastor van der Aart, Kinderviering met Kerstspel, Koorschool.

zondag 24 december, 21:00 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering, Pastoor van Deelen, Gloria Deo.

zondag 24 december, 22:00 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Communieviering, Pastor van der Aart, Barina.

zondag 24 december, 23:00 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering, Pastoor van Deelen, Gloria Deo, Gerardus Majellakoor.

maandag 25 december, 10:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Eucharistieviering, Pastoor van Deelen, Resonet in Laudibus.

maandag 25 december, 10:30 uur: Bonifatiuskerk, Communieviering, Pastor van der Aart, Gloria Deo.

maandag 25 december, 15:00 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Gebedsdienst, Hans Speetjens, Kindje Wiegen.

dinsdag 26 december, 10:30 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering, Pastoor van Deelen, Samenzang.

Zie ook "Vieringen rond Kerstmis"

Wij bidden voor onze parochie voor het welzijn van onze parochie, en van onze zusterparochies in de Federatie Vlietstreek, Sint  Maarten en Trinitas. Vandaag, in deze gemeenschap brengen wij de gebedsintenties die in het bijzonder zijn opgegeven voor deze viering: Elisabeth Caminada-Smeele, uit dankbaarheid bij een dubbele verjaardag, Rob van Geffen die een jaar geleden is overleden, Fred van Kleef die een jaar geleden is overleden, overleden ouders en grootouders Frans en Dora Hakkers, overleden tante Adèle Thoral, overleden Harry van der Maarel, Leonardus van Adrichem, uit dankbaarheid voor Karel Kreeft, ter nagedachtenis aan Joop van Dijk.

En wij bidden ook voor hen die voor de zieken zorgen.

Wij bidden voor hen die onlangs zijn overleden. Wij noemen bij naam: Rob Pawelec, Annie Bakker, Fien van Rijn-Uilenhoed, Aad de Greef, Pastoor van den Ende.

Dat zij mogen rusten in vrede.

Wij bidden ook voor de nabestaanden die met een lege plaats achterblijven.

De collecte is bestemd voor het werk van onze parochie. Met uw gaven in natura helpt u onze medemens in nood. Heel hartelijk dank voor uw bijdrage!!

Op zondag 17 december geeft Barina het traditionele Kerstconcert. Dit concert begint om half 3 en is gratis. Na afloop is er warme chocolademelk en gluhwein.

De drie woensdagen in de Advent worden gebedsvieringen gehouden in de dagkapel van de Martinuskerk in Voorburg, rond het thema “Er was geen plaats voor hem.” Aansluitend aan deze vieringen is er een activiteit in de Maartenszaal om 20.00 uur, die ook apart bezocht kan worden. Van harte welkom.

Aankomende zaterdag is om half 10 de uitvaart van pastoor van den Ende. Graag met mede-werking van het koor.

De bloemengroet is bestemd voor de heer Aad Swinkels.

Bij supermarkt Plus kunt u sparen voor een boodschappendoos. Deze spaaractie loopt tot eind januari 2018. Als u al voldoende zegels voor uw eigen boodschappendoos heeft gespaard, kunt u gewoon doorsparen en de zegels doneren voor de Voedselbank.  Met uw zegels kan de Voedselbank ook in het nieuwe jaar een extraatje uitdelen. Achter in de kerk staat de kist van de vastenactie klaar om uw zegels te ontvangen. U doet toch ook mee?