Even voorstellen: Vincent Dobbe

Deze zomer ben ik toegetreden tot het bestuur van de parochie. Ik zal iets over mijzelf en mijn achtergrond vertellen.

Ik ben 36 jaar en inmiddels 4 jaar gelukkig getrouwd. Dit jaar heb ik na tien jaar loondienst in financiële omgevingen de overstap naar zelfstandig interimmanager gemaakt. Vanuit mijn achtergrond is het geen verrassing dat ik de functie van penningmeester op me heb genomen. Ik vind het erg bijzonder dat Niek van Dam zo lang deze functie heeft uitgevoerd. Niek, dank voor de goede overdracht!

Mijn jeugd heb ik doorgebracht in Den Bosch. Een stad die me nog steeds een warm gevoel geeft. Daarna een boeiende studietijd in Leiden gehad. Veel met studie en sociale activiteiten bezig geweest en als afwisseling rust gevonden in de ’Coeli’-kerk (op de toren staat Porta Coeli) die midden in Leiden staat.

Italië heeft een bijzondere plek in mijn hart. Ik kan me aardig verstaanbaar maken en waardeer de open houding van de mensen daar. In 2006 was ik twee weken in Rome en had alle tijd om een geschikte locatie voor een huwelijksaanzoek te vinden. Het werd de Gianicoloheuvel. Volgens mij de plek met het beste uitzicht over Rome! Dit jaar heb ik Assisi bezocht. Wat een oase van rust in deze stad.

Ik zal mijn steentje bijdragen om het werk van de parochie voort te zetten. Dan bedoel ik bijvoorbeeld de verzorging van onze twee kerken, maar ook zeker de hulp aan de medemens. Ik hoop dat we deze sociale taak op dezelfde goede wijze als nu blijven uitvoeren.

e-mail: penningmeester@bonifatiusparochie.info