Koorschool Bonifatius

In onze parochie bestaat er een koorschool. Doel van deze koorschool is het mede opluisteren van de vieringen in de kerken van de Bonifatiusparochie.

 

Voor kinderen vanaf groep 4 en jongeren tot ongeveer 18 jaar, is er de mogelijkheid deel te nemen aan dit koor.  Behalve het instuderen van koorwerken voor ver-scheidene vieringen, bijv: Kerstmis, Pasen, en eerste Heilige Communie, wordt er ook stemvorming, gehoortraining, algemene muzikale vorming en solfège ( noten op naam van blad leren zingen ) gegeven.

 

Koorscholing is een perfecte vorm van voorbereidend instrumentaal onderwijs. En dat allemaal gratis. Het enige waar je over moet beschikken is een goede stem.

 

Aarzel niet en grijp je kans ! !

 

Veel beroemde ( pop ) musici en artiesten zijn op deze manier begonnen!.

 

De repetities, onder de deskundige leiding van dirigent/organist/pianist Gerard Legierse, zijn op donderdagmiddag van 15.45 uur tot 17.00 uur in de pastorie van de H.Bonifatiuskerk aan de van Vredenburchweg 67 te Rijswijk.

 

Meld je aan en maak gebruik van deze unieke kans.

 

Wij zoeken ook enthousiaste ouders/verzorgers die voor de belangrijke bijkomende zaken kunnen zorgen, zoals begeleiding van de kinderen tijdens de repetities en uitvoeringen en het jaarlijkse dagje uit.

 

Voor informatie:

Gerard Legierse: 06-13828784 of stuur een e-mail

Foto: Keimpe Dijkstra