Nieuw Musical Project!

Samen een musical maken.

Donderdag 8 juni om 20.00 uur in de Nieuwe Kerk in Rijswijk, informatie, improvisatie en aanmelden.

Vanaf 2003 zijn binnen de Protestantse Gemeente Rijswijk regelmatig musicals geproduceerd. (zie  www.musicalprojectnk.wordpress.com ). Vanuit een klein enthousiast groepje is nu het initiatief genomen om weer een musicalproject in de Nieuwe Kerk te starten. Na enkele eerste bijeenkomsten gaan we nu echt aan de slag met de  voorbereidingen. We hebben gekozen voor het Bijbelverhaal 'De verloren zoon' als thema waar het musicalverhaal op gebaseerd gaat worden.  

Allereerst zullen er enkele improvisatie-avonden gehouden worden. Op die avonden gaan we op basis van korte opdrachtjes aan de slag met delen uit de gelijkenis van de verloren zoon. Dit levert dan een belangrijk deel van het materiaal op waarmee de schrijvers aan de slag kunnen om het musicalverhaal te schrijven. Iedereen die aan deze avonden mee wil doen is van harte welkom (ook als je niet aan de musical zelf meedoet) Dit vindt plaats op  de donderdagavonden 8, 15 en 22 juni in de Nieuwe Kerk, aanvang 20.00 uur.

8 juni is tevens de startavond waarop iedereen kan aangeven aan welke onderdelen van de musical je verder zou willen bijdragen. Gekozen kan worden uit o.a. speler, grime, schrijven musicalverhaal, decor, coŲrdinatie ,financiŽn, hand- en spandiensten, liedjes schrijven en/of componeren, catering. Kortom vele mogelijkheden om uw talenten te verkennen. Het contactadres is musicalprojectnk@gmail.com . Via dit adres kunt u laten weten dat u komt maar u kunt ook zonder aanmelding langskomen.  

We hebben er zin in om samen een inspirerend traject in te gaan met als resultaat enkele mooie voorstellingen. Pak deze kans en doe mee! Tot ziens op 8 juni in De Nieuwe Kerk, Steenvoordelaan 364, 2284 EH, Rijswijk (bij winkelcentrum In de Boogaard).

Informatie over de vorige musical Marcus uit 2015 vind u via https://musicalprojectnk.wordpress.com

HOME