KinderVertelVieringen

Trinitas – Leidschendam

. Bonifatius – Rijswijk

De KinderVertelViering

Kinderen van jongs af op een vrije manier vertrouwd maken met de verhalende joods-christelijke en kerkelijke traditie betekent een ondersteuning bij de ontwikkeling van een religieuze dimensie en een godsdienstige opvoeding.

Gemiddeld eens per maand worden er vieringen gehouden met de allerkleinste kinderen en hun ouders, grootouders en andere belangstellenden. Spel, dans, verhaal, muziek, stilte, gebed en symboolgebruik zijn vaste ingrediënten van deze vieringen.

De vieringen vinden gewoonlijk plaats op een zondagmiddag om 15.30 uur, tenzij anders aangegeven.

De KinderVertelViering is een aanbod van de parochies Sint Maarten en Trinitas Leidschendam – Voorburg en parochie H. Bonifatius Rijswijk

Wilt u worden opgenomen in de mailinglist zo dat u op de hoogte blijft van het aanbod, geef uw adres-, email- en telefoongegevens aan ons door via daan.huntjens@bonifatiusparochie.info

Centraal Parochiebureau Sint Maarten Trinitas

Oosteinde 54