Over de website

Op de linkerkant van de homepage treft u zes foto's aan. Klikt u op 釪n van de foto뭩, dan gaat u naar de informatie met betrekking tot de betreffende locatie.

Wilt u informatie over de nagekomen berichten voor het parochienieuws, klikt u links boven.

Wilt u informatie over de Bonifatiuskerk, klikt u op de 2e foto.

Wilt u iets weten over de Benedictus en Bernadettekerk, gaat u naar 3e foto.

Als u algemene informatie wenst over de Bonifatiusparochie, klikt u foto van het parochiecentrum of gewoon ergens op de rest van de homepage.

Wanneer u wilt weten wanneer en waar er vieringen in de parochie zijn, klikt u op de 2e foto van onder.

Zoekt u informatie over onze begraafplaats, zoals tarieven, openingstijden of een telefoonnummer van de begrafenisadministratie, dan klikt u op de foto onder.

Vervolgens komt u dan op de gevraagde pagina. Daar treft u in de linkerkolom bij iedere rubriek een menu met een aantal specifieke onderwerpen aan.

De foto op het rechter gedeelte zal aangepast worden aan de seizoenen en/of kerkeklijke feestdagen zoals Kerstmis en Pasen

Voor vragen of opmerking van inhoudelijke aard kunt u contact opnemen met de webredacteur door op de volgende link te klikken: webredactie.

Voor vragen van technische aard kunt u uw vraag richten aan onze webmaster door op de volgende link te klikken: webmaster

Wilt u een maximale schermweergave klik dan op F11

datum:  tijd: