Hierbij brengen wij u op de hoogte van het feit dat er vanaf vandaag gestemd kan worden op uw favoriete vrijwilliger(s)! De Samenlopers kunnen ook uw stem gebruiken.

(www.desamenlopers.nl)

Online

Tot en met 12 november kan iedereen stemmen. Dit kan via www.rijswijk.nl/vrijwilligersprijs of met het stemformulier in de stembus op vier plaatsen in Rijswijk.

Op de website staan filmpjes van de genomineerde vrijwilligers. Daarin vertellen zij onder andere welk vrijwilligerswerk ze doen en wat hun drijfveer is. Daarna kan iedereen via het online stemformulier stemmen op degene die volgens hem of haar de vrijwilligersprijs verdient. Dat kan in totaal vier keer: in iedere categorie één keer.

Stembus

Wie niet online kan/wil stemmen, kan terecht in het stadhuis aan het Bogaardplein, de Bibliotheek aan het Generaal Eisenhowerplein of de wijkcentra Stervoorde aan de H.J. van Mooklaan en Het Oude Raadhuis aan de Laan Hofrust. Hier staat een stembus en liggen papieren stemformulieren waarop de favoriete vrijwilligers aangekruist kunnen worden. Ook hier kan per categorie één stem uitgebracht worden; eventuele dubbele stemformulieren tellen niet mee.

Oproep om te stemmen

Hierboven ziet u een poster die oproept om te stemmen.

Uitnodiging vrijwilligersfeest met uitreiking prijzen

Tijdens het jaarlijkse vrijwilligersfeest op maandag 10 december wordt bekend gemaakt welke vrijwilligers de meeste stemmen hebben gekregen. De winnaars krijgen de felbegeerde Vrijwilligerstrofee en mogen zich een jaar lang ‘vrijwilliger van het jaar’ noemen.

Hieronder ziet u een uitnodiging voor dit vrijwilligersfeest. Alle vrijwilligers in Rijswijk zijn hiervoor uitgenodigd, ongeacht welk vrijwilligerswerk zij doen.

We hopen dat iedereen zijn/haar stem uitbrengt en 10 december in de agenda noteert.

Namens de organisatie van de Vrijwilligersprijs,

Jolanda van Veen

HOME