Multicultureel zomerkamp

voor kids met kleine beurs

Wie wil kinderen, die weinig te besteden hebben, in de zomer de tijd van hun leven geven? Het Multicultureel Ontmoetingscentrum Schilderswijk en de PKN Hattem gaan deze zomer op kamp met kinderen van ouders die afhankelijk zijn van de voedselbank. Doel: kinderen blij maken met een mooie vakantie, aanzetten tot interculturele socialisatie, en ouders een rustweek geven. Het programma is gevarieerd, met uitstapjes, sport en spel voor verschillende leeftijden. De kinderen staan onder toezicht van professionele begeleiders. De organisatie zoekt sponsors en deelnemers. Datum: zaterdag 28 juli tot en met vrijdag 3 augustus.

Sponsoren?

Vakantiekosten zijn max. Ä 40 per deelnemer, afhankelijk van de gezinsgrootte. Wie dit niet kan betalen, is toch welkom. Daarom hebben we financiŽle steun nodig. Wie helpt een kind (6-12 jaar) op vakantie met een donatie? Iedere cent is zeer waardevol.  

Meegaan?

Multicultureel samenleven is een vrolijk gebeuren, waar je maar niet vroeg genoeg mee kunt beginnen. Daarom zijn ook kinderen met andere sociale en culturele achtergronden welkom. Meldt u iemand aan?

Info en opgave

Neem gerust contact op voor meer informatie over dit initiatief, en eventueel voor sponsoring. Uw belangstelling wordt zeer gewaardeerd.

 

Telefoon: 06 12 31 30 53 (Robert Reijns)

Website: Kamphaagsekinderen.nl

E-mail: kamphaagsekinderen@hotmail.com

 

HOME