Nieuwe datum voor het Vrijwilligersfeest 2017

De stemmen waren geteld, de hapjes waren besteld en de prijzen stonden klaar. Niets kon het Vrijwilligersfeest 2017 in de Rijswijkse Schouwburg nog in de weg staan. Dachten wij. Maar toen begon het te sneeuwen, en Rijswijk werd niet alleen witter, maar ook steeds meer onbegaanbaar. De KNMI gaf code rood af en uw veiligheid en die van al die andere vrijwilligers die naar het feest en de prijsuitreiking wilden komen, zou in gevaar kunnen komen. Reden genoeg om het feest en de uitreiking van de Vrijwilligersprijzen af te blazen en een nieuwe datum te prikken. Deze datum is geworden 29 januari 2018.

Het feest voor alle vrijwilligers in Rijswijk en de uitreiking van de Vrijwilligersprijzen 2017 vinden nu plaats op maandag 29 januari 2018. Vanaf 19.00 uur staan de deuren van de Rijswijkse Schouwburg open voor alle vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor hun medemens of voor de Rijswijkse samenleving. Wij verwelkomen u graag op het feest dat we ter ere van u houden!

De opzet van de avond die we voor ogen hadden, verandert niet. Voor de volledigheid wijzen wij u er wel op, en vragen wij u aan uw vrijwilligers bekend te maken, dat we dit jaar GEEN dinerbuffet aanbieden. Het feest begint daarom ’s avonds ná etenstijd. Wij hebben er nog steeds zin in en hopen u ook. Wij kijken uit naar uw komst!

Het programma ziet er als volgt uit:

 

19.00 uur deuren open en ontvangst

19.45 uur uitreiking van vrijwilligersprijzen 2017

20.30 uur feest in de foyer met muziek, een hapje en een drankje

22.00 uur einde feest

 

Wanneer?: Maandag 29 januari vanaf 19.00 uur

 

Feestlocatie: Rijswijkse Schouwburg, Generaal Spoorlaan 10

 

Kledingadvies: Feestelijk

 

Om uw geheugen nog eens op te frissen, treft u in de bijlage een overzicht met de genomineerden aan. Op 29 januari zal bekend worden gemaakt wie van hen de prijs in ontvangst mag nemen.

 

Namens de organisatie van de ‘Vrijwilligersprijs’.

Saskia Rovers

 

HOME