Doe mee aan een Musical Project! Samen een musical maken. Startavond 9 november, Nieuwe Kerk te Rijswijk, informatie en aanmelden

Vanaf 2003 zijn binnen de Protestantse Gemeente Rijswijk regelmatig musicals geproduceerd. (zie  www.musicalprojectnk.wordpress.com ). Vanuit een klein enthousiast groepje is nu het initiatief genomen om weer een nieuw musicalproject te starten. We hebben gekozen voor het Bijbelverhaal 'De verloren zoon' als thema waar het musicalverhaal op gebaseerd gaat worden.

En...Het is weer gelukt! Er is weer een musicalscript geschreven. Door een combinatie van improvisatieavonden en de fantasie van de tekstschrijvers is er weer een uniek verhaal geschreven. Modern en actueel.  Zich afspelend in de huidige tijd kun je in ons nieuwe verhaal toch dat oude, merkwaardige verhaal herkennen. Vooral als je, op welke manier dan ook, meedoet met deze musical. Ga mee op reis met ons en het verhaal, wie weet waar we uitkomen.....

Voordat we hiermee aan de slag gaan en de repetities kunnen beginnen moeten natuurlijk eerst nog de rollen en alle activiteiten verdeeld worden. Op donderdagavond 9 november 2017 vind daarom in de Nieuwe Kerk een startavond plaats, aanvang 20.00 uur. Dan kun je kennismaken met het script en in de dagen daarna kun je  aangeven welke rol je leuk lijkt of op welke andere manier je mee wil doen.

Dus, iedereen die aan de musical mee wil doen is op 9 november van harte welkom. Hetzij als speler en/of zanger, hetzij op een andere manier. Je kan meedoen met grime, decor, co÷rdinatie, hand- en spandiensten, liedjes schrijven en/of componeren, catering. Kortom vele mogelijkheden om je  talenten te ontdekken. Via het e-mailadres musicalprojectnk@gmail.com  kan je laten weten dat je komt maar je kan ook zonder aanmelding langskomen. Alle informatie kun je ook vinden op onze site musicalprojectnk.wordpress.com   Als je niet kunt komen maar je wil wel meedoen of je hebt nog wat vragen, stuur dan een mailtje naar bovenstaand adres.

De repetities beginnen vanaf januari 2018, op donderdagavond in de Nieuwe Kerk. De uitvoeringen vinden plaats op 2 en 3 juni 2018.

Tot ziens op 9 november,

De voorbereidingsgroep

Protestantse Gemeente Rijswijk

Nieuwe Kerk