2e voorjaarsconcert 2 april 2017

Benedictus- Bernadettekerk.

Het Kozakken Ensemble is een 4-stemmig mannenkoor dat à capella zingt.

Het Ensemble bestaat uit 24 zeer ervaren zangers, die hun sporen hebben  verdiend  bij verschillende kozakkenkoren in Nederland.

Het repertoire bestaat uit koormuziek uit Rusland en andere Oost Europese landen. Dit zijn o.a. liederen uit de Russische Orthodoxe liturgie, de traditionele volksmuziek maar natuurlijk ook kozakkenliederen.

Het Kozakken Ensemble verheugt zich in het toenemende aantal concerten en dat in haar korte 3 jarig bestaan. Wij zijn blij dat wij voor een gevarieerd repertoire hebben gekozen waardoor wij blijkbaar verschillende toehoorders kunnen boeien. Wij zijn er trots op dat wij in elke stempartij onze eigen solisten hebben waardoor wij het repertoire compleet en rijker kunnen maken.

U kunt dit op 2 april in de Benedictus en Bernadettekerk zelf ervaren.

Het verheugt ons dat wij op onze zoektocht naar een dirigent, onze huidige  dirigente, Ludmila Romanova hebben mogen begroeten. Zij is geboren in St. Petersburg en aldaar opgegroeid. Op 19 jarige leeftijd begon Ludmila haar zangcarrière bij de Kapella Sint Petersburg. In 1989 werd zij toegelaten tot het conservatorium van Sint Petersburg.

In 1995 studeerde zij Cum Laude af en huwde dat zelfde jaar met een Nederlandse man en verhuisde naar Nederland. En zo is zij bij Het Kozakken Ensemble gekomen.

Haar grote passie is de zangpedagogie en geeft al meer dan 30 jaar zangles.

Ludmila is in staat ons koor op een steeds hogere niveau te brengen en dat is te merken aan de reacties van het publiek, waar u op 2 april getuigen van kunt zijn.

Wij verheugen ons, om in de Benedictus en Bernadettekerk ons 2e voorjaarsconcert te mogen geven Wij zullen er dan ook alles aan doen om dit concert tot een succes te maken  en beloven u een aparte en boeiende middag.

2 april 2017aanvang 14.30 uur.

Kaarten in de voorverkoop € 12,50 en € 15,-aan de kerk dit is inclusief een . drankje in de pauze.

De drie weken voor het concert zullen na de dienst van zondag 9.30 uur achter in de Benedictus-Bernadettekerk kaarten verkocht worden.

Namens Het Kozakken Ensemble

Wim van Schijndel