Op zondag 10 december is het traditionele kerstconcert in de kathedraal van Rotterdam. De Kathedrale Laurentius en Elisabeth Cantorij zingt dit jaar onder leiding van dirigent Marc Schaap met het acht leden sterke Schalkwijks koperensemble. Het koperensemble zal ook enkele solowerken ten gehore brengen. Aart de Kort bespeelt het orgel.

De Cantorij is het Kathedrale koor van de HH. Laurentius en Elisabeth Kathedraal, de bisschopskerk van Mgr. Van de Hende, bisschop van het bisdom Rotterdam. Het bisdom beslaat heel Zuid Holland en het eiland onder stad Rotterdam. Toegang is gratis.

Meer informatie treft u aan in het bijgevoegde persbericht. Graag verzoeken wij u over te gaan tot plaatsing in uw parochieblad (waar nog mogelijk) cq op uw website.

U bent uiteraard ook van harte welkom!

Alvast veel dank en hartelijke groet,

Francis Wout, perschef bisdom Rotterdam

T: 010 -281 51 71