Palmzondag aftrap op weg naar de Wereldjongerendagen 2016

Nog 500 dagen en dan is het zo ver! Dan nodigt de Paus ons uit voor het grootste katholieke evenement van de laatste jaren. De Wereldjongerendagen vinden in 2016 plaats in Krakau! Paus Johannes Paulus II begon dertig jaar geleden deze ontmoetingen te organiseren. Een ontmoeting met de wereldkerk. In onze Nederlandse kerken missen we soms de aansluiting met andere jongeren en hebben we vragen over het geloof en de kerk. Juist in de ontmoeting met anderen kun je ervaren dat geloven in God een pelgrimage is, een reis die heel je leven kan duren.
De reis die we in juli 2016 gaan maken zal in het teken staan van de Barmhartigheid, de weg van barmhartigheid zullen we vanaf nu met elkaar beginnen.
Als eerste nodigen wij jullie uit voor de bijeenkomst op Palmzondag 29 maart in de H. Antoniuskerk te Dordrecht.

Het wordt een inhoudelijk mooie en gezellige dag. Ook zal de pas samengestelde kerngroep de meest concrete informatie over de reis naar de WJD 2016 geven.
Er zullen gastsprekers en workshops zijn. Tijdens de lunch is er ruimte voor ontmoeting. Voor tieners en jongeren tot 30 zal het programma zeer uitdagend zijn!

Wil je meer informatie over de palmzondag meeting en de WJD mail dan naar
f.timmermans@bisdomrotterdam.nl en houd onze facebook in de gaten: Jongerenpastoraat bisdom Rotterdam.

Palmzondag 29 maart, H. Antoniuskerk te Dordrecht, Burgemeester de Raadtsingel 45, tegenover het station. Aanvang 12:00 uur.

Graag tot ziens!

Namens de kerngroep WJD bisdom Rotterdam