Persbericht

 

Omroep Rijswijk en Voedselbank Rijswijk slaan de handen ineen
2 november voedselbank actie bij PLUS Jongenotter Rijswijk

Op 2 november gaat Omroep Rijswijk in gesprek met bekende en minder bekende Nederlanders over  de voedselbank van Rijswijk. Wij doen dat op een uitgesproken plaats, namelijk bij de supermarkt Plus.

Deze gebeurtenis heeft te maken met het gegeven dat in 2012 de Voedselbank Rijswijk de gelukkige winnaar werd van de vrijwilligersprijs van de gemeente Rijswijk. De prijs werd uitgereikt vanwege de enthousiaste inzet en deze energie is bewaard gebleven bij de voedselbank. Opnieuw dus, ook nu in 2013 een geweldige prestatie.

Maar laten we niet vergeten dat de voedselbank een ‘bittere noodzaak’ is voor een groeiend aantal Rijswijkers.

Omroep Rijswijk meent dan ook dat het nu het moment is om aandacht te besteden aan vrijwilligers, Rijswijk en de Voedselbank. Wij willen laten weten hoe belangrijk de Voedselbank Rijswijk is.
 
In verband hiermee zullen wij als lokale omroep op zaterdag 2 november a.s. in samenwerking met alle vrijwilligers van de Voedselbank Rijswijk een actie organiseren waarbij wij de volledige medewerking krijgen van PLUS JONGENOTTER te Rijswijk.  Richard, eigenaar van deze PLUS ondersteunt de voedselbank en sponsort ook de Voedselbank.


Er zullen diverse interviews zijn in de supermarkt waaronder bekende en minder bekende Nederlanders, waaronder Peter v.d. Hurk, Carola Uilenhoed , Natahlie Nuiten (persvoorlichter ADO Den Haag) en opgenomen interviews met Sjaak Bral en Mario v.d. Ende.

De live uitzending vindt plaats op zaterdag 2 november van 10.00-17.00 uur bij de
PLUS in Rijswijk. Naast Omroep Rijswijk medewerkers zijn natuurlijk de medewerkers van de Voedselbank Rijswijk aanwezig, maar ook mensen die met de voedselbank hebben te maken. Ieder krijgt (vrijwillig) een tasje mee om wat 'inkopen' te doen voor de voedselbank. Het adres is Prinses Irenelaan 330

De uitzending is bij Omroep Rijswijk te volgen via 105.9 (ether) 92.9 (kabel)
www.omroeprijswijk.nl of het Rijswijks TV kanaal.

HOME