Vieringen rondom Pasen 2018

zaterdag 24 maart, 16:30 uur: Martinuskerk, Voorburg, Eucharistieviering, Pastor Bakker, Samenzang, organist, na afloop vastensoep.

zaterdag 24 maart, 19:00 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Eucharistieviering, Pastoor van Deelen, Boeteviering & Palmwijding, Resonet in Laudibus.

Palmpasen

zondag 25 maart, 9:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Communieviering, Pastor van der Aart, Koorschool.

zondag 25 maart, 11:00 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering, Pastoor van Deelen, Gerardus Majellakoor.

zondag 25 maart, 13:00 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Eucharistieviering, Viering van Indonesische Katholieke Gemeenschap, Paters SVD.

maandag 26 maart, 19:00 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Oecumenische vespers.

dinsdag 27 maart, 9:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Communieviering.

dinsdag 27 maart, 19:00 uur: Nieuwe Kerk, Rijswijk, Oecumenische vespers.

dinsdag 27 maart, 19:30 uur: Oude Kerk, Rijswijk, Oecumenisch avondgebed.

woensdag 28 maart, 19:00 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Oecumenische vespers.

woensdag 28 maart, 19:30 uur: Hofrustkapel, Rijswijk, Oecumenisch avondgebed.

Witte Donderdag

donderdag 29 maart, 19:30 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering, Past. v. Deelen & dkn Huntjens, Gloria Deo.

donderdag 29 maart, 20:00 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Eucharistieviering, Paters SVD, Viering van Indonesische Katholieke Gemeenschap.

Goede Vrijdag

vrijdag 30 maart, 15:00 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Gebedsdienst, Pastor v.d. Aart & geb. Beker, Kruisweg, Resonet in Laudibus.

vrijdag 30 maart, 15:00 uur: Bonifatiuskerk, Gebedsdienst. Pastoor van Deelen, Kruisweg, Gloria Deo.

vrijdag 30 maart, 19:00 uur: Bonifatiuskerk, Gebedsdienst. Pastoor van Deelen, Gez. passie & kruishulde, Gerardus Majellakoor.

vrijdag 30 maart, 20:00 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Gebedsdienst, Paters SVD, Viering van Indonesische Katholieke Gemeenschap.

Paaszaterdag

zaterdag 31 maart, 19:00 uur: Bonifatiuskerk, Communieviering, Pastor van der Aart, Paasviering voor kinderen, Koorschool.

zaterdag 31 maart, 20:00 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Eucharistieviering, Paters SVD, Paaswake Indonesische Katholieke Gemeenschap.

zaterdag 31 maart, 21:30 uur: Bonifatiuskerk. Eucharistieviering, Past. v. Deelen & past. v.d. Aart, Paaswake, Gloria Deo.

Hoogfeest van Pasen

zondag 1 april, 9:30 uur: Benedictus en Bernadettekerk, Eucharistieviering, Pastoor van Deelen, Resonet in Laudibus & Barina.

zondag 1 april, 11:00 uur: Martinuskerk, Voorburg, Paasviering voor de allerkleinsten(van 0 tot 7 jaar) met hun ouders en grootouders.

zondag 1 april, 11:15 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering, Pastoor van Deelen, Gloria Deo & Gerardus Majellakoor.

zondag 1 april, 13:00 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering, R.K. Oekrainse gemeenschap, Oosterse Ritus.

Tweede Paasdag

maandag 2 april, 10:30 uur: Bonifatiuskerk, Eucharistieviering, Pastoor van Deelen, Samenzang.