Adventsretraite

Zoals afgelopen jaren hebben de JezuÔeten ook voor deze adventstijd weer een retraite ontwikkeld die u thuis via uw computer kunt volgen. Als u  zich opgeeft via www.ignatiaansbidden.org  ontvangt u dagelijks, vanaf de 1e adventszondag (3 december) een Bijbeltekst thuisgestuurd, met begeleidende vragen en aanwijzingen hoe ermee om te gaan.

Daarnaast is er de mogelijkheid om elke week met elkaar te delen wat dit met u heeft gedaan. U kunt daar ook met vragen terecht of ideeŽn opdoen. In onze parochie komen we zo al enige jaren met steeds wisselende personen bij elkaar, en het zijn verrijkende uren.

Wij bieden ook nu weer deze mogelijkheid aan, en wel op de zaterdagochtend om 10 uur Ė plm. 11 uur (afhankelijk van de groepsgrootte), concreet op 9, 16 en 23 december.

De locatie van deze gesprekken is de Benedictus en Bernadettekerk, gespreksleider is ondergetekende. U kunt zich voor de zaterdagochtenden aanmelden bij pastor.vanderaart@bonifatiusparochie.info  .

Let wel, de groepsgesprekken zijn een extra aanbod. Als u er de voorkeur aan geeft om het traject alleen te gaan, prima. Besef dat u dit nooit alleen doet.

U bent van harte uitgenodigd.

Ingrid van der Aart, p.w.