Welkomstpakket vluchtelingen:

ln september zullen naar verwachting de eerste vluchtelingen het AZC aan de Lange Kleiweg in Rijswijk gaan bewonen. Namens de christelijke gemeenschap in Rijswijk willen wij hen welkom heten, door als zeven kerken in Rijswijk en omgeving hen gezamenlijk een welkomstpakket aan te bieden.

Het welkomstpakket bestaat naast een informatiefolder over de kerken en de activiteiten die wij voor de bewoners van het AZC willen gaan organiseren, uit een typisch Hollandse lekkernij zoals stroopwafels en nuttige artikelen als doucheschuim, kleurpotloden en schrijfpapier.

Voor het vullen van het welkomstpakket vragen wij uw medewerking door een bijdrage te leveren in de vorm van:

- pakje stroopwafels (let op houdbaarheidstermijn)

- doucheschuim

- kleurpotloden en puntenslijper (van een kwaliteit die niet heel snel stuk gaat)

- schrijfpapier en pen (notitieboekje of kleurboek van A5 formaat anders past het niet in het pakket)

- knuffel (schoon en heel)

Achter in de kerk staan vanaf 28 augustus dozen waarin de spullen ingeleverd kunnen worden. De spullen worden op zondag 28 augustus en 4 september ingezameld.