Federatieviering

Zaterdagavond 28 november vierden de parochiegemeenschappen van de Trinitas parochie Leidschendam, Sint Maarten Voorburg en Bonifatius Rijswijk dat zij vanaf de eerste zondag van de Advent 2015 verder samenwerken in federatief verband. Onder het motto 'Meer met elkaar' is de rk Federatie Vlietstreek gestart. Bisschop Mgr. H.J. van den Hende presenteerde in een feestelijke eucharistieviering het nieuwe pastorale federatieteam en gaf hen zijn zegen mee. Na afloop van de viering is er een toast uitgebracht op de toekomst van de federatie. De teamleden zijn Pastoor/moderator L. van Deelen, pastoor W. Bakker en de pastorale werkers Ingrid van der Aart, Thérèse Beemster en Saskia van der Pol-van Winden. De kerklocatie voor deze feestelijke start was de St. Martinuskerk in Voorburg.

Foto's Willy Nihot