Mededeling namens de vormselwerkgroep - door Maarten Blom

Mag ik even uw aandacht?

Vorige week heeft Tianne hier in de kerk een vraag gesteld voor de  jongeren maar ook voor de ouders en grootouders.. die wil ik graag even herhalen

Praat u thuis met elkaar wel eens over het geloof? Gewoon aan de keukentafel? En hoe vaak doet u dat? Iedere dag, iedere week, iedere maand of ..bijna nooit?  Ouders, grootouders, vind u het belangrijk maar niet zo makkelijk?

Ik heb een tip voor u.

In onze parochie kunnen jongeren vanaf groep 8 deelnemen aan het vormselproject. Met hun leeftijdsgenoten komen zij iedere 5 tot 6 weken bij elkaar om leuke dingen te doen Ún om te praten over geloven. Zelf heb ik 1 jaar geleden meegedaan. Behalve dat het leerzaam was, was het ook erg gezellig. Ik kan het de jongeren wel aanraden!

Zit je in groep 8 en wil je nog deelnemen? Heeft u kinderen of kleinkinderen die nog mee willen doen? Dat kan! Op woensdag 28 oktober is er om 19.00 uur een informatie avond voor de ouders hier in de B&B kerk.

Hieronder de Vormselgroep 2014