Vormsel jaarafsluiting

Verzamelen
Zaterdag 21 juni was het eindelijk zover .Alle vormelingen  zijn  uitgenodigd om de jaarlijkse afsluitende strandmiddag bij te wonen. Om vier uur is het kerkplein gevuld met opgewonden vormelingen en begeleiders die trappelen om de middag met elkaar op het strand door te brengen.

Weer
Hoewel  we voorgaande jaren nogal eens op een andere manier de middag doorbrachten vanwege de weersomstandigheden,zijn de weergoden ons deze keer gunstig gezind.Het zonnetje schijnt en er staat een lekker windje.Daar het eten voor de jongelui op tijd geregeld moet zijn,hebben we de bbq de bbq gelaten en hebben voor een lokatie op het  strand gekozen,waar we iets zullen nuttigen.

Fietsen
Na de nodige regeltjes voor t fietsen met een grote groep,door Hanno waren uitgelegd kan er gefietst gaan worden richting kijkduin.36 jongeren en hun begeleiders vormen een lang lint door den haag richting het strand.Een uurtje later  ziet de voorhoede de club al van verre aankomen en wordt de spurt naar de zee voorbereid.

Bezigheden
Gepakt en gezakt  met limonade ,en door Suzanne geregelde versnaperingen begeeft de club zich naar t strand en wordt een strategische plek vlak bij een stranddtent gekozen.Ieder gaat zijn gangetje.Waar de een zich lekker pootje badend in de zee begeeft ,gaan anderen de uitdaging aan een kuil van 20(!)meter te graven.Enkele dames prefereren het hedendaagse  chillen en de sportieve heren storten zich op een mini wk.Onder de bezielende begeleiding van Annemarie word een potje chinees voetbal ten beste gegeven.

Eten
Als ieder zon beetje moe gespeeld is ,gaan we naar Gotcha  waar ze speciaal voor onze groep een paar lange tafels in een tent hebben geplaatst om met zijn allen nog een lekker hapje te eten.Dorst en trek hadden ze wel gekregen en er moest dan ook nog bijgehaald worden om een ieder genoeg energie voor de terugreis te geven.

Huiswaarts
Voordat we huiswaarts keren wordt er met veel plezier een groepsfoto gemaakt waarbij werd opgemerkt dat we hopen volgende keer nog meer aanmeldingen te krijgen.
Aangezien iedereen graag wilde meehelpen met het evacueren van het strand konden we (bijna op tijd) vertrekken naar de B&B .Met een lekkere blos op de wangen wordt er bij de bernadette kerk afscheid van elkaar genomen en aan de meesten alvast een fijne zomervakantie toegewenst.
Blij dat we zon leuke en gezellige afsluiting hebben gehad  gaan ook de teamleden weer op huis aan om thuis nog even uit te blazen en de pijlen op t nieuwe vormselseizoen te richten.