Canonieke Visitatie

Op dinsdag 22 september heeft de canonieke visitatie (hoorzitting) van het bisdom Rotterdam plaatsgevonden over het voorgenomen besluit van het parochiebestuur om de H. Jeroenkerk te sluiten. Het bisdom was op deze bijeenkomst vertegenwoordigd door vicaris-generaal H.A. Verbakel, algemeen econoom J.C.G.M. Bakker en managementassistent mevrouw A.M.C.B. de Jong. Ook het parochiebestuur en de pastores waren vertegenwoordigd evenals 23 parochianen van de Jeroenkerk en een aantal parochianen van de andere kerken van de Bonifatiusparochie. Na deze zitting zal de bisschop de priesterraad horen. Daarna zal de bisschop ons van zijn besluit in kennis stellen.

Hierbij twee foto's genomen tijdens de canonieke visitatie in de parochiezaal van de Jeroenkerk.

Achter de tafel v.l.n.r. econoom Bakker, management assistent mw. De Jong en vicaris Dick Verbakel van het bisdom, Hans Koot, pastoor Lex van Deelen en Paul Schott van het parochiebestuur.

Foto’s: Lex Beneken Kolmer